20 квіт. 2022 р.

  Виробниче навчання група № 13.

Професія: " Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів. Тема: Система керування акумуляторною батаретею. За допомогою  системи управління навчанням «LCMS ELECTUDE». Вона призначена для організації модульного навчання,  за допомогою проведення очних і дистанційних групових та індивідуальних занять для здобувачів  освітніх установ, що здійснюють підготовку автомобільних електриків та майстрів з діагностики автомобілів. , а також організацій сфери транспортних послуг.

Система заснована на хмарних технологіях, що дозволяє визначати зміст, керувати процесом навчання та оцінювати результат і прогрес студентів.
«ELECTUDE» містить інтерактивні гейміфіковані навчальні модулі, тести і симуляції, які стосуються таких тем, як автомобільні основи, фізичні закони, будова і принцип роботи систем та вузлів легкових і комерційних транспортних засобів, у тому числі гібридних та електромобілів, порядок застосування спеціалізованого обладнання та інструменту.
Зазначений комплекс призначений для використання на комп'ютерах, ноутбуках, планшетних ПК, мобільних пристроях, що мають доступ до мережі Інтернет.












Немає коментарів:

Дописати коментар