21 лют. 2020 р.

             20.02.2020 в Чернівецькому вищому професійної училищі радіоелектроніки був організаванний та проведененний мною спільно з майстрами в/н Дерій І.В. та Т.Л.Машковою відповідно до навчального плану, конкурс фахової майстерності з професії: "Слюсар - електрик з ремонту електроутаткування" на базі навчально-практичного центру електротехнічних робіт.
           Конкурс фахової майстерності серед учнів проводився з метою підпищення рівня професійної  підготовки та майстерності  учнів, розвитку творчої активності учнів, поглиблення знань з сучасними виробничими технологіями.
          У конкурсі примали участь група №13 та група №14 (всього 6 учасників). Програма конкурсу передбачала виконання теоретичного завдання з професійно-теоретично підготовки (методом тестування) та виконання  двох практичних завдань, а саме: "Складання ланцюгу
керування освітлення з декількох місць за наданою однолінійною схемою" та"Складання силового ланцюгу та ланцюгу  керування трифазним асихронним електродвигуном за допомогою двох реверсивних магнітних пускачів та кнопочного поста за наданою електричною принциповою схемою".
         Спостереження та перевіркою виконання робіт здійснювали члени журі, а саме:
Одайський С.І., Писаревська Г.М., Цап О.В.,Висоцька Я.О., Брандес О.С., Панчук П.В.,
Денис І.С.,Дерій І.В.,Машкова Т.Л.
         За за результатами конкурсу призові місця розділилися наступним чином
              І місце  - здобув Туняк Микола Іванович (група №14).
              ІІ місце - здобув Кривий Арьом Мирославович (група №14).
              ІІІ місце -здобув Агапі Роман Олександрович (група №14).
        Всі  учасники конкурсу отримали солодкі подарунки , а переможці були нагороджені грамотою.













Немає коментарів:

Дописати коментар